fbpx
Hoppa till innehåll

RÖRINSPEKTION

ALLT FÖR RÖRINSPEKTION

Söker du efter en kamera för rörinspektion? Eller annan utrustning, som TV-buss eller ett vagnsystem? Här på Vretmaskin erbjuder vi ett brett sortiment av utrustning för rörinspektion. Allt från små rörinspektionskameror för rör från 20 mm till motordrivna kameravagnar med svängkamera för rör upp till 2000 mm. Här hittar du även helt kompletta rörinspektionsfordon. Vi hjälper dig också med tillhörande Inspektionsprogram Wincan och har en egen anställd Certifierad rörinspektör som ger support på programvara. Vi säljer kamerautrustniung av märkena iPEK och Vivax. Rörinspektionskameror används för att bedöma stammars inre skick och upptäcka eventuella rörbrott. Man kan antingen genomföra rörinspektioner med hjälp av en rörinspektionskamera eller av självgående kameravagn. Rent konkret innebär inspektionen att man filmar avloppsrören inifrån, med hjälp av en kameravagn på hjul som man skickar ner i röret. Alternativt med en kamera på en lång slang. Om man misstänker att det uppstått hål eller sprickor i rören är det läge för en inspektion. Återkommande driftstörningar kan vara ett tecken. Men en inspektion kan också utföras förebyggande, exempelvis när rören är nylagda, eller för att bedöma skicket inför en ombyggnation. Rörinspektionen ger dig informationen du behöver för att ta beslut om hur du går vidare.

LEDANDE PÅ RÖRINSPEKTION

Inom svensk rörinspektion är Vretmaskin marknadsledande. Vi har sysslat med rörinspektion sedan 1978, så hos oss kan du vara säker på att finna den erfarenhet och rutin du behöver. En bra utförd rörinspektion lägger grunden för ett korrekt underhåll. Att underhålla stammar och rör är viktigt för miljön, och miljön är viktig för oss. Vi är ISO Certifierat enligt Kvalité 9001, Miljö 14001, Socialt ansvarstagande 26000 och Arbetsmiljö 45001. Utrustningen vi erbjuder är alltid högkvalitativ och tillverkad av ledande leverantörer. Med rätt verktyg jobbar du säkrare och mer effektivt. Hos Vretmaskin hittar du en engagerad expert på allt inom rör!

HOS VRETMASKIN HITTAR DU:

  • Vagnsystem Vårt utbud av vagnsystem fyller olika behov och dimensioner – alla med kraftfull drift och pålitlig prestanda.
  • Rörinspektionskameror Välj mellan rakseende rörålskamera eller med svängbart kamerahuvud, båda med en mängd olika finesser beroende på dina behov.
  • Filmbuss/TV-buss En rullande arbetsplats, välj mellan full storlek eller kompakt! Vi hjälper dig gärna med val av utrustning.

Har du frågor om vår utrustning för rörinspektion? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Vretmaskin!

Är du intresserad av rörinspektion generellt har vår kund Swoosh gjort en film som beskriver mer vad det innebär och hur det fungerar. Här kan du se vår utrustning när den används under fältmässiga förhållanden.