VR Filmbuss

Ipek Rovion HD Vagnsystem för rörinspektion

Kolla in din nya VR Filmbuss /TV-buss i VR

Designa, inred och skräddarsy din nya VR Filmbuss /TV-buss med oss på Vretmaskin. Ta på dig VR-glasögonen och ta en rundtur – redan i designfasen. Upptäck förbättringsmöjligheter och risker på det absolut enklaste sättet, nämligen genom att uppleva bussen från insidan!

Vi vet att för att en kund ska bli riktigt nöjd behövs allt upplevas innan det byggs. Om vi säger att en arbetsbänk är 78 cm hög är det bara en relativt mått, om du upplever det i VR innan vi bygger kan du säga om det är för lågt, högt eller lagom just för dig.

Filmbuss

Experter på Filmbuss / TV-buss

Vretmaskin har stor erfarenhet av att ta fram inredningen till filmbussar /TV-bussar. Vi vet att våra kunder oftast efterfrågar specialanpassningar – det är det som gör den användarvänlig. Med hjälp av vårt VR-program är det enklare än någonsin att få exakt den inredningen som gör att din filmbussar /TV-bussar blir ditt bästa verktyg. Man designar bara upp den och tar på VR-glasögonen, sedan ser man precis hur det kommer att se ut. Detta gör att vi exempelvis kan anpassa höjder på bänkar, skrivbord till operatörens förutsättningar och skapa en ergonomisk arbetsplats på riktigt. Vårt arbete med design har operatörens hälsa och fysiska förutsättningar i fokus så att exempelvis belastningsskador kan reduceras.