Om Vretmaskin

Ipek Rovion HD - Vagnsystem för rörinspektion

Läs mer om oss

Vi på Vretmaskin har sedan 1978 försett den svenska marknaden med högkvalitativ och modern utrustning för effektiv rörinspektion och service av ledningsnäten.

Hos oss hittar du produkter för allt från effektiv läcksökning och rörinspektion – med inspektionskamera eller fullt utrustade filmbussar – till spolbilar och spolsläp.

Med andra ord – allt för att kunna filma, spola och underhålla rör i ledningsnätet på bästa sätt.

Vretmaskin är iso certifierat enligt: kvalitet 9001, miljö 14001, socialt ansvarstagande 26000 och arbetsmiljö 45001

ISO-certifierad leverantör av utrustning och service/support

Vi på Vretmaskin har ett miljötänk som är närvarande i alla våra led: i sortimentsutveckling så väl som i beslutsprocesser och projektering.
Vretmaskin är idag ISO-certifierat enligt Kvalitet 9001, Miljö 14001, Socialt ansvarstagande 26000 och Arbetsmiljö 45001. Förutom vår ISO-certifiering använder vi mestadels fossilfria bilar inom företaget, och arbetar oavbrutet och långsiktigt med förutsättningarna för ett så högkvalitativt underhåll och rörinspektionsarbete som möjligt – något som i högsta grad påverkar klimatet. Vi redovisar vårt klimatavtryck i vår hållbarhetsredovisning.

Våra affärsområden och leverantörer

Vi är verksamma inom följande affärsområden, varav marknadsledande i Sverige
inom flera

  • Filmbussar
  • Rörinspektionskameror
  • Vagnsystem
  • Spolaggregat
  • Läcksökning

Vi representerar leverantörer från Tyskland, Österrike, Schweiz, Holland, USA och Storbritannien med erkänt hög kvalitet och service. Förutom att vi säljer utrustning kan vi även erbjuda uthyrning av utrustning.

Vretmaskin har kontor i Göteborg, Hässleholm och Stockholm.I Stockholm Järfälla finns kontor och verkstad med både service och konstruktion, vilket möjliggör att vi även kan erbjuda skräddarsydda lösningar för er inspektionsutrustning.

Unik bredd och service

Vi på Vretmaskin erbjuder en unik bredd i vår service, då vi erbjuder både inspektionskameror (samt övrig utrustning inom läcksökning), vagnsystem och rörspolning. Vi engagerar oss i varje kundcase i detalj, allt för att ni ska få tillgång till exakt den utrustning som bäst matchar era behov.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Vretmaskin!