fbpx
Hoppa till innehåll

BRUNNSINSPEKTION WINCAN VX

BRUNNSINSPEKTION I ENLIGHET MED P103

Alla som arbetar med inspektion av brunnar vet att det i samband med brunnsinspektion finns en mängd unika krav att ta hänsyn till. Sedan P103 infördes ska såväl brunnens enskilda delar som skadorna dokumenteras mycket detaljerat.

PROGRAMVARA FÖR MODERN BRUNNSINSPEKTION

WinCan VX är en programvara som erbjuder en brunnsmodul som tar hänsyn till alla detaljer som måste ingå. Uppgifterna presenteras mycket överskådligt i en anpassningsbar schaktrapport. På denna brunnsrapport finns också ritningar över:

  • Brunnsgeometrin
  • Profilvy
  • Vy från ovan

Med brunnsmodulen går det att på samma sätt som för ledningssektionerna göra ett protokoll utifrån en brunnsinspektion. Brunnsmodulen ingår i Wincan Expert och Wincan Kontor.

SMART SYSTEM FÖR INSPEKTION AV BRUNNAR

WinCan VX är ett smart system som gör det enkelt att få insikter av läget nere i brunnen. På ett enkelt och lättillgängligt sätt samlas detaljerad inspektionsdata in. Inspektionerna och rapporterna uppfyller de svenska standarderna P122, P103 och T25.

KONTAKTA VRETMASKIN

Har du några frågor om inspektion av brunnar med WinCan VX? Varmt välkommen att ta kontakt med Vretmaskin så ska vi se hur vi kan hjälpa dig!

Läs mer om WINCAN INSPEKTIONSPROGRAMVARA