Rörinspektionskamera för avlopp

Rörinspektionskamera

Rörinspektion, Avlopps och Vattennät

Hur fungerar en inspektionskamera för avlopp?

En rörinspektionskamera för avlopp är en flexibel och lättarbetad enhet som är utrustad med en kamera monterad på en rörål. Kameran kan puttas in i avloppsrören och andra rörledningar och sänder tillbaka realtidsbilder till en kontrollenhet eller en mobilapp för att inspektera rörens tillstånd. Dessa kameror kan vara utrustade med rakseende kamerahuvuden eller svängbara, för att möjliggöra inspektion av rörens inre väggar samt inspektion runt hörn och i böjar.

Ipek verisight ultra 60 hd

Se våra rörinspektionskameror för avlopp

En rörinspektionskamera filmar avloppsledningarna

Våra inspektionskameror är särskilt utformade för avlopp, där det krävs noggrannhet och precision för att identifiera och åtgärda eventuella problem i systemet. Kamerorna är konstruerade för att kunna navigera genom smala och ibland trånga avloppsrör och ledningar. Det gör det möjligt att visuellt inspektera rörens tillstånd och upptäcka fel som blockeringar och läckage.
Teknikern kan enkelt ta reda på vad problemet är och planera bäst åtgärder för att åtgärda dem. Resultatet i slutändan är mindre risk för avloppsproblem och en förbättring av systemets funktion och även livslängd.

Vem har behov av rörinspektionskameror?

Alla yrkesgrupper som behöver inspektera och dokumentera förhållandena i avloppssystemet har användning av rörinspektionskameror, exempelvis:

  • VA-tekniker och rörläggare
  • Fastighetsskötare
  • Renhållningspersonal
  • Byggarbetare
  • Saneringsföretag

Kontakta Vretmaskin när du behöver en rörinspektionskamera för avlopp

Behöver du hjälp med inköp av inspektionskamera? Då är du välkommen att kontakta Vretmaskin. Vi är experter på utrustning för rörinspektion och läckagekontroll och bidrar gärna med tips och råd.