fbpx
Hoppa till innehåll

CLEVERSCAN

Effektiv brunnsinspektion med 3D-kamera

CleverScans kompakta, lätta design är enkelt att ta med sig, väger inte mycket och sätts upp för inspektion fort. Den är enkel att manövrera och kräver en arbetsstyrka på endast en person.

Tekniska finesser hos CleverScan

Med endast en knapptryckning utför CleverScan en snabb, högupplöst, brunnsinspektion. Med hjälp av fem HD-kameror både fotar och filmar CleverScan på sin väg ner i brunnen. Laserteknologi gör att maskinen känner av när den når botten, och tar sig då automatiskt till ursprungspositionen. Det hela sker på endast runt någon minut.

Du får en lasermätning som fångar detaljer från varje centimeter av brunnen, plus ett rutnät som lätt kan slås samman och exporteras till ett CAD program eller liknande.

Produkten är helt kompatibel med P103 och resultatet av brunnskanningen kan enkelt exporteras till TV3.1 eller TV4 exportformat som passar för de flesta kommunala databasprogram. Produkten klarar upp till 50 scanningar per dag på en laddning.

Mjukvaran är mycket smidig och ger en tydlig bild av det som registrerats, och det är också enkelt att göra anteckningar kring exakta punkter.

CleverScan brunnskamera

CleverScan erbjuder en mobil och kompakt lösning för automatisk brunnsinspektion.

Med hjälp av bland annat ett vattenpass positionerar man enkelt maskinen så att den står i korrekt placering inför inspektionen. CleverScan är enkel att manövrera.

Resurssparande brunnskamera

Genom att utföra brunnsinspektion med CleverScan sparar du på personalkostnaden – det behövs bara en person för jobbet.

Eftersom inspektionen går så snabbt och effektivt kan man räkna med en liten tidsåtgång för uppdraget. Det gör att platsen snabbt kan återställas och minskar påverkan på omgivande verksamheter eller framkomligheten.

KLICKA HÄR FÖR EXEMPEL HUR EN SCANNING SER UT